♣ Cool Jumper Contest ♣

♣ Cool Jumper Contest ♣

Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).


Rules and regulations:

  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010



ni photo yang saya guna untuk contest ni



nak tag 4 orang sahabat :

1-wan hazel
2-fatin hanani
3-wawa
4-laily















4 comments:

fatin hanani said...

hehe memh semngt lompat hehe
eh2 fatin hanani...
fatin kew 2???
atau ada owg len nama sama?? hihi

Fairuz Fazilah said...

tu fatin la. buat tak tau plak. hehe.

Nina Aman said...

hi fairuz..tq tau..sy dh view pic lomopat..(=

Fairuz Fazilah said...

thx nina. ;)