MEALSHAKES untuk kanak kanak.

Siapa kata Shaklee untuk orang dewasa je? 
Mealshakes Shaklee ni untuk 1 family tau. Means kanak-kanak and mak bapak pun boleh makan.

Untuk kanak2, Mealshakes ni membatu juga dari segi penghadaman. So, anak pun kurang sikit SEMBELIT.
Pastu kalau anak ada masalah EKZEMA, boleh amik Mealshakes. Sebab dia ada Vit A, C, E, Zinc and Selenium yg membantu melicinkan and menghaluskan kulit.

Untuk Arkaan, Fafa akan campur sikit Mealshakes dalam susu dia. Sebab apa?
Time umur camni dia tengah aktif melompat main sana sini. Sibuk nak main. Kadang2 time makan pun main2.
So, dengan Mealshakes ni, Fa xyah risau sebab dia ada 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan.

Kalau Arkaan xdapat zat yang cukup dari makanan dia, Mealshakes kan ada! :-*

Sambil sihat, sambil cantik.

1 botol ni boleh tahan 3-4 bulan. Jimat kan?



NAK FREE MEMBER REGISTRATION?
Whatsapp 0133918572 :)



Jom Kita Cuci.




Kalau agak2 makan banyak and macam macam haritu, memang telan ni. Dia semacam akan bersihkan hati and usus kita. Kira macam detox lah jugak hehe.

Selain tu jugak, Herb lax ni dia bagus untuk sape yg ada masalah sembelit. Pastu kan, perut jadi kempis. Pastu kan, pastu kan.. dia sedap!!

Haa lagi satu, sapa yang ada banyak jerawat tu, boleh ambil ni jugak. Sebab dia akan buang segala kekotoran dalam badan. Bila dalaman bersih, muka pun bersih ! 

Lagi info percuma, kalau nak makan apa apa supplement bagi berkesan, baik detox dulu badan tu. Bagi bersih.
Baru senang supplement tu nak berfungsi.

Macam saluran sinki lah.
Kalau kotor sinki tersumbat. Air tak boleh lalu.
Kalau bersih, laju jee air tu lalu kan haha.

Sama macam badan manusia.
Kita detox dengan Herb Lax Shaklee !

Sedikit perkongsian dari pengguna Shaklee. Hee.

Nak tau lagi banyak produk and info? Tanya je Fafa.

NAK FREE MEMBER REGISTRATION?
Sila Whatsapp.

#shakleepuchong

Rugi Sapa Tak Ambil Dari Awal .

Benda yang tak pernah miss, daily supplement!

Benda yang tak pernah miss, daily supplement!





B Complex with Folic Acid ni bukan je untuk kesuburan tau.
Dia bagi tenaga dan juga untuk kecantikan kulit.
Dah lah kerja 8jam sehari. 
Dengan cuaca panas lagi.

Walaupun kerja dalam aircond, tapi kesan panas tu kadang2 boleh terasa huh.
So telan B complex ni sebiji sehari, rasa lega sangat! Hilang penat.
Dalam B Complex ni ada 8 jenis vitamin B termasuk Folic Acid tau.
Banyak sangat kelebihan kalau amalkan B complex ni.
Boleh diamalkan untuk yang dah berkahwin atau bujang.
.
1 botol JIMAT 4 bulan! .
Mana nak beli? Boleh whatsapp Fafa. Best price :).




Fafa,
Trusted SID.
0133918572

**Nak register sebagai ahli?

Whatsapp untuk best price registration.

KATAKAN TIDAK PADA ANMUM ATAU SUSU LAIN!

Bismillah.

Hai. Kalau tengok tajuk entry, Fafa bukan nak memburukkan Anmum atau susu lain. Tapi hakikatnya, tekak Fafa memang tak boleh terima susu. So memang I say NO to them!

Kisah kali ni Fafa nak sharing mengenai Energizing Soy Protein, atau bahasa mudah ESP Shaklee. Ada apa dengan ESP? Haa ni lah nak cerita. Sebelum Fafa menjual barang Shaklee, produk pertama yang Fafa cuba ialah ESP. Sebab apa Fafa choose ESP?  Sebab dengan minum ESP Fafa akan dapat khasiat yang lebih bagus untuk tubuh badan Fafa. Tapi tadi kan Fafa cakap tak minum susu..? Yes betul.



Fafa ada review sedikit info mengenai ESP. Ada yang kata rasa dia sedap, tak loya macam minum susu, and macam macam lagi. So, Fafa buat pilihan untuk cuba sendiri ESP! Apa yang Fafa dapat kongsikan di sini, ESP ni rasa dia memang sedap. Tak macam susu lain yang Fa minum yang buat Fa rasa nak muntah.

Ada lagi kisah mengenai ESP ni. Masa Fa pregnant, biasalah doktor akan suggest minum susu and so on lah kan. Demi kesihatan baby dalam kandungan, Fafa pun belilah susu Anmum perasa Coklat. Sanggup telan demi kesihatan diri and baby. Tapi apakan daya, tekak masih tak boleh terima. Jadinya, suami lah minum susu Anmum tu. hahahah! Nasib lah awak suami. Kita tak nak minum, takkan nak membazir kan. Baik bagi dia.

Bila tekak tak boleh terima susu, Fa hanya makan Vit C, B complex Acid Folic dan Iberet. 2 weeks after tu, baru Fa start minum ESP. Alhamdulillah, khasiat yang ada dalam ESP cukup untuk tenaga sepanjang pregnancy dan kesihatan baby. Dari sebelum kahwin, sampai lah mengandung, ESP ni boleh diamalkan untuk kesihatan berpanjangan. Selain tu, Fa xmakan dah Vit C yang klinik bagi. Tapi sebaliknya, Fa makan Vita C Plus dari Shaklee. Sebab apa eh Fa xmakan yang klinik bagi? Lupa. Hehe.

Alhamdulillah, sepanjang pregnancy takde perkara buruk jadi. So, ibu-ibu yang hamil tu, boleh try minum ESP untuk kesihatan awak berdua ya. No worries, product is natural and safe!

Best price and consultation? Whatsapp Fafa (0133918572).



Baby Arkaan Mukmin :)



SHAKLEE PRODUCT

Bismillah.

Assalamualaikum warga pembaca kesayangan blog Fafa. Maaf sangat sangat sebab bertahun tak update dan menyebabkan blog ni dah ada sarang labah-labah. haha. Selepas ni, Fafa akan selalu menceritakan mengenai kisah hidup Fafa selepas tamat zaman Universiti sehinggalah sekarang.

Sebelum Fafa bercerita lebih lanjut, siapa sini yang pernah consume produk Shaklee?
Mesti korang tau kan betapa bestnya produk Shaklee.

Bagi yang tak pernah consume, di sini Fafa nak kongsikan kenapa Fafa suka sangat dengan Shaklee.

Pertama, Shaklee ni ada banyak set dan penyelesaian masalah. Sebagai contoh, bagi yang sedang usaha untuk hamil, amatlah digalakkan ambil set kesuburan Shaklee.


Yang ni merupakan set paling basic untuk kesuburan. Harga yang ditawarkan bagi produk Shaklee pula sangat murah dan jimat! Kenapa Fafa kata jimat? Sebab 1 botol ada yang boleh tahan sehingga 4 bulan! Haa, tak sangka kan? Kalau beli jenama lain, biasanya 1 botol tahan sebulan je kan. Hehe


Selain set kesuburan, ada banyak lagi set-set yang Shaklee ada. Antaranya, set kecantikan, set kulit cerah, set kurus, set detox, set sakit sendi, set tulang temulang, set berpantang, dan macam macam lagi set. Boleh kata, ALL SHAKLEE HAVE. Hhaha. Sorry, agak over ya di situ.  Berbalik pada set yang ada, Fafa paling suka dengan set kecantikan. Sebab, set kecantikan dia memang sangat natural. Walaupun kesan dia takde lah secepat kesan suntikan, tapi no worries. Sebab bahan yang digunakan selamat dan suci :)


Fafa tak cakap suruh ambil semua. Cukup lah dengan penggunaan ESP dan Vita C. Kalau ada bajet lebih, boleh ambil Vita E. Seperti yang dinyatakan dalam gambar, fungsi produk tu jelas nyatakan betapa bagusnya produk Shaklee untuk kesihatan dan kecantikan. Haa, tak percaya? Boleh whatsapp Fafa untuk lebih details mengenai info produk dan cara pengambilan.

Kalau ada yang baru nak mencuba, boleh dapatkan trial set dari Fafa. Simpan nombor ni dalam ingatan ya, 0133918572. Bukan apa, tiba-tiba tertinggal hp kat mana2, senang lah sebab dah ingat nombor Fafa kan?

Ok lah, itu sahaja perkongsian dari Fafa mengenai produk Shaklee.

Terima kasih sudi membaca :)