sorry for all convinience caused.

GUYS ! BLOGGERS ! Here I should ask for apologize for all the convinience. Bukan pe, hari tuh aku tuka link blog aku from www.tengokblogku.blogspot.com kepada www.thediaryofmarch.blogspot.com. Aku ngatkan xde bagi pape effect. Tup tup,,dah ada dua orang buat aduan mengatakan every single time aku update post @ blog, nape xkuar kat dashboard mereka? aku pon polak. Then tadi, aku try tukar ke link lama,,finally..Alahamdulillah. Masalah dashboard telah sihat kembali. Hehehhe. Tulah, gatal lagi tangan nak tukar. Pahal. Hek eleh,,kecoh la lu. Wa punya suka la. Wa nak nmpk stylo sket link tu. Ha..padan muka.Ni la kejadahnye akibat tuka tuka. Tehee..sorry bro. sorry.. Hehehe. Okok. Cik ngade ngade n cik epol..masalah settle. toink..!!!  


*laen kali aku nak tukar balik.hahahahhaa. DEGIL kan!!??

 * eh,lagi satu.Kalau kuar kat dashboard korang post aku semua tuh, dia ada tulis masa sama kat aku post. Padahal dah berhari2, berminggu2, berbulan2 aku post, tapi xkuar kat dashboard. Bila aku da tuka link lama, dia kuar kan semua serentak.Tu yang jadi cenggituh. Okayh! ;D

2 comments:

cik ngade ngade said...

hahaha.... gud3x gurl... now da x pelikk dah.. hahaha... =))

Fairuz Fazilah said...

hahahahahaha. settle!