Tea Party with Lisa Surihani

22 DECEMBER 2010,



 *ada sign nama aku lah. huhuhu.



Tea Party with Lisa Surihani? wow! where at? Oh, at Bijoue Cafe, near Plaza Mont Kiara. Around 3-7 pm we "lepak" there. Hahahaha. Haih. Aku mana reti spiking sangat! So, aku nak ghojak, boleh? Ahh,, boleh xboleh, aku nak ghojak jugak! Haahahaa. Ekceli, mende ni bukan di bawah dugaan aku. Hahaha. Pegi sana pon sebab adik aku masuk contest Lip Ice, so dia ajak lah aku buat jadi peneman. Cam hare kan. Pffttt. Okayh, seriously, Lisa is so demm gorjess taw!! Jeles sangat ngan dia. Huhuhu. Cantek babe! Banyak gak le aktiviti yang kami buat. Huhuhu. Antaranya, mekap kan belon. Ehh,,camne tu? Heheh. Cengginih, ada lima pairs yg maen. Sorg pegang belon, sorang lagi mekapkan.Tapi dengan mata yang diikat dengan kain. hehehe. Aku masuk pe lak? Aku masuk menari. So xde la malu sangat. Hahahha. So, ada 2 kumpulan yang lawan tarian. Nama grup aku, "SUPERSTAR". hahaha. Another one, "PINKY EYES". Pemenag dipilih oleh Aunty Mira, iaitu mama Lisa. hehehe. Nak tau dia pilih sapa? Group SUPERSTAR. sebab kitorang memang SUPERSTAR. =.= Hadiah dia, voucher Jusco RM10 ngan Lip Ice Color Gloss. Tapi time menari kena pegang Lip Ice. So, diorang kasi Lip Ice Sheer Color. Haih,,dah 3 dah. Hehe. Okayh. Jom kita patah balek dari Party bermula. First sampai, kitorang g bhgn pendaftaran. Nak cek kedatangan. Cehh, macam kat skola plak. ahhaa. Then, tulis wich kat Flower card. Ade bunga uh. Bestnye Lisa dapat 50 bunga yang ada kad. hehehe. Then, amik minuman, take a seat. Dah tu,pengacara bebel bebel bebel,Lisa pon sampai. ehhe. Sesi borak2, sume bagai. Kitorang fes dapat cupcake. Tapi aku xmakan. Sebab dia krin. Xsuka. Then, dapat la sandwich, amacam nugget sume..tah bende lagi, tapi sodap,,bak kata orang Nogori. Hehee. Dah tu, dapat pulak Lip Ice Shimmer Lip Moisturizer.Haa,,yang ni belom ada kat pasaran taw. So, kitorang lucky la coz dapat awal dari korang2 yang bakal beli kat kedai. Hahahaa. Ada jeles ka? Ahhh,,toksah jeles bagai. Nanti korang dapat gak, tapi kena beli kat kedai. Huuuhu. Okayh. Dah tu, diorang suruh semua pegi kat bhgn depan. For what? Amik gambar together2 with Lisa lah. Fuhhh,,terjengket2 aku kat blakang. Hahahaha. Orang depan aku taknak tunduk. Hare tol. Hahahahahha. Then, kitorg teruskan makan. Sambung ngan game yang distorykan kat atas tadi. After that, barulah kami dibenarkan amik gambar secara individual bersama Lisa. Tamat sesi penggambaran, *acceheh,,dah macam shooting lak, hahahaha*, kitorang tunggu turn amik poster ditandatangani oleh Lisa. Live taw. hhehe. Then, Party tamat babe. Memang have fun gilak seyh! Opppss! Lupa nak bgtau. B4 balek, setiap sorg dapat Goodies bag tau. Nak tau apa isinye? Nahh,,huhuhu.


1. Lip Ice Color Gloss- Fresh Peach
2. Lip Ice Color Gloss- Sweet Bean
3. Lip Ice SPF 15       - Strawberry
4. Lip Ice SPF 15       - Apple
5. Lip Ice Color Lipbalm - Sweet Rose
6. Lip Ice Color Lipbalm - Pretty Pink
7. Lip Ice Sheer Color- Strawberry *color changeable
8. Lip Ice Sheer Color- Fragrance Free *color changeable

So,,total semua? 11 kan? haaa,,banyak tak? stock sampai bile pon aku tak tau. Hahaha. Okayh, now lets move to the photo tome time. ;DD





















 
  ha, korang kira brape lipice yang ada tu.


Kak Lisa, bila nak meet lagi? =.=


2 comments:

sara said...

kak lisa bila nk meet lg ?

hehhe. no way ! nk jmp kak lisa next time, i pon nk join gak ! hehee

Fairuz Fazilah said...

sara: hahahaa. okayh. next time pape, kita join lagi. baru gempak asyek2 muka sama. hahaha.