"blOglist blOgger 2011"

Oh..today Fafa join yang ni pulak. hehehe.



Ouh..kena kenalkan diri kan?Hehe.
Nama saya...Fairuz Fazilah. But just call me Fafa. Aww!!
Saya masih belajar. Kat mana? Kat UPM Serdang.
Umm..im taking Bachelor of Environmental Management.
Currently i stay kat Puchong.
Saya dilahirkan pada 3 March 1991. So, masih muda ke tak? Hahahaa.
Lagi hape yek? Tu je kot yang perlu dikongsi. Hehee.
Yang pasal besday tu,, sape2 nak kasi hadiah, dipersilakan la ek. hahahaa.



Keep Walking Keep Loving.
Eh,macam penah dengar..
Oh!!!! nama blog saya lah kan? hahahaa. aiyoyo...
Nape saya pilih nama tu?
Sebab manusia semua nye berjalan kan?
Apa tujuan diorang jalan?
Nak hidup,cari makan, kawan, dan ada yang mencari cinta.
So mencari cinta tu macam unik. That why i choose that name.
Keep Walking Keep Loving.
Best tak sejarah nama blog ni? Pffftt.


Eh eh..kena tag la pulak. Nak tag 3 rakan baru lah.:)

1. Syaz

4 comments:

Cik Diana said...

salam kenal fafa..
cik diana cni nk cari cinta.. ;)

Fairuz Fazilah said...

@Cik Diana cik diana..meh meh cari. nak yg macam mana? tegap, gemok, keding, tinggi, pendek.? hahaaa. semua ado.

sissyira said...

salam

sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

follow ur blog :D

Fairuz Fazilah said...

@sissyira

meh meh follow :)