18 April 2011



Name : Muhamad Hafeez
Umur  : 20 *sebaya akulah *
Skolah : UNISEL



Assalamualaikum... buat pe tu ? hehee! Okay. After a month, i'll update my blog about this. haha. Camni, pada 17/4/2011, Syafiq ajak aku gi Shahalam. Tengok dak ni mancing lah konon. Patot nak gi malam,,dah kelas dia cancel, tu yang dia tetiba nak gerak awal. Sebab kitorang bajet nak surprise membe kitorang pny besdei.huhu. So,,dah pegi uh..duk lepak2 sana dulu kat Tasik Shahalam dekat Unisel tu. :) malam uh, lepak rumah Apis dulu. Tengok diorang siang ikan yang diorang "pancing" uh. hahah! Pancing lah sangat. Takpe2,, asalkan dapat ikan kan. So, dah around 9pm camtu, aku ngan Syafiq blah lu. Nak makan luar. Sory ah apis,, tak makan rumah kau. kang banyak plak nak kena masak. haha! So, kitorang kasi alasan nak balik lu. huhu. Dah blah uh,, makan dulu kat ape tah nama kedai blakang Shell tu, then beli kek. Kek mahal la kot kat Shahalam. RM25. kecik plak uh. kek krim pulakkk.. Kalau kat Puchong,, RM25 dah boleh dapat kek coklat yang bukan krim. huhu. Rugi rugi pfftt.  Tapi takpe, ikan punya pasal..tu kitorang amik je kek tu. haha.



Then, balek kat umah si apis ni, roger kat Akim.. ready! Then,, tang tung tang tung!! ketok pntu rumah apis bagai nak rak. kuat kemain. saja kasi dia cuak sebab mmg dah rncang biar dia yang bukak pintu. Dia bukak je pintu... terus kitorang nyanyi lagu Happy Birthday. terkuzat dia.. Tak sangka katanya. Tak pernah orang buat surprise besday kat dia. haha kesian lak. kitorang pon tak rancang benda ni. tetiba je nak buat. :) Diorang makan kek uh,,but aku xmakan..coz xsuke ! malam uh,, around 11pm, Apis nak amik membe dia kat Pudu. Alang2 uh, terus anta aku skali. Thank you lah hantar aku balek weyy!! Nah.... 





Ok bai. Nanti aku ada idea lagi nak update blog, aku panggil korang untuk baca entry aku. haha!



 

4 comments:

teeha said...

wahh , mkn suap gitu . hehe

storyfromme said...

happy belated birthday to hafeez :)

Fairuz Fazilah said...

@teeha haha. xpe..special day dia..kena la suap :)

Fairuz Fazilah said...

@storyfromme okay ::DD