IOI Resort

Sabtu haritu, UPM dah start cuti... aku pon terCUTI sekali lah. haha! But before tu, ada koko memancing. Ye, aku amik memancing !! hehee. Best what! Guess what ? First time aku dapat ikan. Ikan lampam. Huhu. Kecik je, tak besar pon :) Eksaited sangat2 ! Hahahaaa! Mana taknya, bagi orang yang memancing ni, bila dapat ikan, komfem diorang suke.. :DD Okay, tu je. Haha. Gambar ikan? Ade la..bawah ni...tett!


Then, around 1 camtu, ayah amik. Terus gi IOI Resort. Rupenya family aku ada sana. Tengah mandi kolamm. Aku tak join lah siang tu. Mana taknya, bizi manjang. 1st, hantar kakak aku balik rumah. Then after datang balik ke IOI Resort, ayah pulak ajak amik kereta abang. Dah siap repair katanya. Dah tu, bawak kakak aku gi rumah dia pulak, amik termos. Yooo..malam tu, baru berkesempatan swimming. Tengah syiok2 swimm,, erk,,kaki aku cramp! nasib baik kakak and adik aku ada kat situ, dia tolong aku. Kalau tak, boleh mati lemas. *tapi memang tak lemas la* HAHA. Okay, continue. Esok pagi, swim lagi, walaupon kaki sakit sikit, bukan selalu hehee. Syiokk bahh. Siang tu, aku pon lepak2 kat luar. Tengok pemandangan dari atas. Serius cantik view dari atas tu!! Sambil2 melihat keindahan ciptaan Allah. Memang cantikk! Petang tu baru balikkk..End of storyy -.-

Sajian khas untuk anda :D


3 comments:

Anonymous said...

lawaaaaaa...

zara suke suke je said...

ioi resort??kat mane ni faz??

Fairuz Fazilah said...

fatin @ zara suke suke : hehee. dekat2 ngan UPM :)) cantik tempat ni. seriously!