ayu raudhah dan zaquan adha..ayu raudhah pregnant??


Hahahaa!!! Korang terkejut eyh tengok title Ayu Raudhah pregnant? Hehehhee. Anda tertipu. Saja bagi korang terkejut. Huhu. Anyway,,kalau betul pun dia pregnant, alhamdulillah. Moga selamat lah anak diorang nanti dan semoga anak diorang comeol comel  macam aku.. Eyh? Nape macam aku..mestilah macam parents dia yang cantik dan handsome tu kan??? :)  Ekceli,,aku nak tunjuk je picture kahwin diorang. Itu sahaja ye. Hahaha. So..sesape yang belum tengok tu, silakan menghayat gambar2 ini. Selamat melihat!! 








Sweet kan gambar diorang??? 
Aku pun nak macam ni jugak time aku kahwin!! Hahhaha. 
AMIN =)




6 comments:

YUL said...

haham tau tkpe, mmg sweet gile lah

cik ngade ngade said...

diorang mmg seswaaii....!!! hope kekal..... =) kite doa fa pon dpt gak.. =)

Fairuz Fazilah said...

@YUL sesuai kan..bagai prince and princess,, ;)

Fairuz Fazilah said...

@cik ngade ngade faz..hahaha...amin amin ya rabbal alamin.. ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

foto wedding mereka are so perfectooss:)

Fairuz Fazilah said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION tau xpe kan...jeles sangat. *ops..tak baek jeles jeles..hehe