ChanteQ's 1'st Giveaway


T & C :
  1. Mesti mempunyai blog tak kira la personnel blog ke, business blog ke..janji blog yer!
  2. Jadi follower Zone Bundle ChanteQ.
  3. Jadi follower Zone ChanteQ Shoppe.
  4. Jadi follower Zone ChanteQ Collection.
  5. Buat satu (1) entry tentang Giveaway ni di blog anda.
  6. Tinggalkan link penyertaan uollss kat entry ini yer..
  7. Letakkan pic ChanteQ's Giveaway di sidebar blog uolssss dan link kan ke entry ini.
  8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15/02/2011
  9. Pemenang akan diumumkan pada 17/02/2011
  10. Keputusan adalah muktamad.

 TQ! With Love ♥ ♥ ♥ 


2 comments:

YUL said...

pemenang dapat hadiah apa nie? huhu, gudluck yea, hee

P/S KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

Fairuz Fazilah said...

@YUL

kalau nak tgk hadiah,,boleh klik kat JOIN ye. hehe