malware detected???


Hai geng. Tadi aku nak bukak dashboard aku. Tapi then keluar benda ni. Banyak kali aku try..benda sama jugak keluar. Tapi aku tekan proceed gak sebab aku dah rasa nak share cepat2 benda ni. Nahhh,,tengok apa yang google tunjuk dan bagitau aku. Ish ish..ape punya keje daa..


nahh..aku besarkan lagi..


tak cukop besar???hah..klik la kat gambar tu!!

*Ape maksud semua ni?? adoii....




4 comments:

YUL said...

ada virus detect tu

Fairuz Fazilah said...

@YUL dari blog orang tu ke yul??

AmYcOzZo said...

Virus nie memang rmai blogger kne.. blog nie ke yg kena? biasanya virus ada kt link atau iklan yg di letak pada blog

Fairuz Fazilah said...

@AmYcOzZo saya pun xbape paham lah amycozzo. hehe. tp punca dr blog yg tertulis dalam gambar..sila klik untuk lebih lanjut.. ;)