Sewaktu dulu dulu by Elyana









Eh..korang tau tak Elyana sekarang dah ada new single. Sewaktu dulu dulu.. Kalau nak dengar,,kenalah pasang radio hari hari.Aku dah try search mp3 Sewaktu dulu dulu kat tenet nak kasi korang dengar, tapi xjumpe lah. hehehe. Best lagu tu sebab bagi aku lagu Elyana ni semuanya best. Semua album dia aku ada, aku dengar, aku karaoke. Hahaha. Korang boleh lah cari kat google lirik lagu Sewaktu dulu dulu ye. Sebabnye,,aku pon belum hafal lagu tu. Eh,,pastikan korang dengar taw!!!  Baidewei,,dia honeymoon dengan suami dia kat Beijing. Wow!!! Satu destinasi yang menarik. 


Search lirik lagu Sewaktu dulu dulu-Elyana
Ciptaan Aidit Alfian dan Ad Samad




ni new hair style Elyana. Buat sendiri katanya. Cun!!





2 comments:

Anonymous said...

Lirik "Sewaktu Dulu-Dulu" - Elyana

Lagu: Aidit Alfian
Lirik: Ad Samad

Apa yang telah kau tiupkan ke semangatku
Nak ku melenting namun aku tertunduk diam
Berjuta ayat aku lemparkan
Tak sepatah bibirku dapat luruskan

Ku tahu kau tahu ku dalam genggamanmu
Tak perlu kepintaran tinggi untuk mengerti
Tapi encik, kau sudah melampau
Memperduakan ku dengan dia..

Chorus:

Akankah mungkin cintanya sedahsyatku apabilanya
Poket kau kosong seperti kau waktu dulu-dulu
Atau apa mungkin cintanya selembutku oh..
Apabila kehidupan berkasar terhadapmu..

Ku tahu betapa sukar ubat hati rawan
Lebih baik aku lepaskan engkau pergi
Tapi encik, mahu ku ingatkan
Jangan tersalah buat pilihan

Chorus:
Akankah mungkin cintanya sedahsyatku apabilanya
Poket kau kosong seperti kau waktu dulu-dulu
Atau apa mungkin cintanya selembutku oh..
Apabila kehidupan agak berkasar terhadapmu

Ooohh.. jangan kau sangka
Ku tak kecewa, ku tak terluka..
Ooohh.. Jangan tak menyangka..
Watak kita boleh jadi terbalik bila-bila..

Ku tahu betapa sukar ubat hati rawan
Lebih baik aku lepaskan engkau pergi
Tapi encik, sekarang mahu ku ingatkan
Jangan sampai engkau tersalah buat pilihan

Chorus 2:
Akankah mungkin cintanya sedahsyatku apabilanya
Poket kau kosong seperti kau waktu dulu-dulu
Atau apa mungkin cintanya selembutku oh..
Apabila kehidupan agak berkasar terhadapmu,
Tak mungkin cintanya sedahsyatku apabilanya
Poket kau kosong seperti kau waktu dulu-dulu..

Ooohh.. jangan kau sangka
Ku tak kecewa, ku tak terluka..
Ooohh.. Jangan tak menyangka..
Watak kita boleh jadi terbalik bila-bila..

Fairuz Fazilah said...

@Anonymous wah!!! thank you!!!!