KATAKAN TIDAK PADA ANMUM ATAU SUSU LAIN!

Bismillah.

Hai. Kalau tengok tajuk entry, Fafa bukan nak memburukkan Anmum atau susu lain. Tapi hakikatnya, tekak Fafa memang tak boleh terima susu. So memang I say NO to them!

Kisah kali ni Fafa nak sharing mengenai Energizing Soy Protein, atau bahasa mudah ESP Shaklee. Ada apa dengan ESP? Haa ni lah nak cerita. Sebelum Fafa menjual barang Shaklee, produk pertama yang Fafa cuba ialah ESP. Sebab apa Fafa choose ESP?  Sebab dengan minum ESP Fafa akan dapat khasiat yang lebih bagus untuk tubuh badan Fafa. Tapi tadi kan Fafa cakap tak minum susu..? Yes betul.Fafa ada review sedikit info mengenai ESP. Ada yang kata rasa dia sedap, tak loya macam minum susu, and macam macam lagi. So, Fafa buat pilihan untuk cuba sendiri ESP! Apa yang Fafa dapat kongsikan di sini, ESP ni rasa dia memang sedap. Tak macam susu lain yang Fa minum yang buat Fa rasa nak muntah.

Ada lagi kisah mengenai ESP ni. Masa Fa pregnant, biasalah doktor akan suggest minum susu and so on lah kan. Demi kesihatan baby dalam kandungan, Fafa pun belilah susu Anmum perasa Coklat. Sanggup telan demi kesihatan diri and baby. Tapi apakan daya, tekak masih tak boleh terima. Jadinya, suami lah minum susu Anmum tu. hahahah! Nasib lah awak suami. Kita tak nak minum, takkan nak membazir kan. Baik bagi dia.

Bila tekak tak boleh terima susu, Fa hanya makan Vit C, B complex Acid Folic dan Iberet. 2 weeks after tu, baru Fa start minum ESP. Alhamdulillah, khasiat yang ada dalam ESP cukup untuk tenaga sepanjang pregnancy dan kesihatan baby. Dari sebelum kahwin, sampai lah mengandung, ESP ni boleh diamalkan untuk kesihatan berpanjangan. Selain tu, Fa xmakan dah Vit C yang klinik bagi. Tapi sebaliknya, Fa makan Vita C Plus dari Shaklee. Sebab apa eh Fa xmakan yang klinik bagi? Lupa. Hehe.

Alhamdulillah, sepanjang pregnancy takde perkara buruk jadi. So, ibu-ibu yang hamil tu, boleh try minum ESP untuk kesihatan awak berdua ya. No worries, product is natural and safe!

Best price and consultation? Whatsapp Fafa (0133918572).Baby Arkaan Mukmin :)No comments: